Hvordan å bestride General Motors Garanti Work

Når en bil som er under garanti er tatt inn til reparasjon, er det arbeidet som gjøres gratis til kunden. Kostnaden for arbeidet er absorbert av produsenten. For å kutte kostnader giveren som utfører arbeidet kan bare gjøre en "patch up" jobben i stedet for å erstatte den delen. For eksempel, snarere enn å erstatte den defekte delen giveren vil bare reparere det. Dette koster ikke giveren mindre og de fleste kundene ikke vet forskjellen. Problemer kan oppstå hvis en midlertidig reparasjon løsningen brukes permanent. Når bilen er ikke lenger under garantien, svikter reparasjon og sjåføren er tvunget til å betale for en ny del, som burde vært erstattet mens under garantien. Instruksjoner
en

dokumentere alt. Hvis et problem blir lagt merke til, dokumentere da det begynte sammen med symptomene. Dokumentere hele prosessen underveis.
2

Ta bilen til forhandleren. Spør dem nøyaktig hva problemet er og hva deres anbefalte løsningen blir. Spør dem om det er noen andre mulige løsninger på problemet.
3

kontakt andre uavhengige mekanikere som er spesialister på denne typen kjøretøy. Få et tilbud fra dem. Spør dem hva foreslått løsninger de har. Spør dem hva løsningen er best å permanent løse problemet. Si at prisen ikke er et problem og at du ønsker det beste for bilen.
4

sammenligne svarene fra den uavhengige mekaniker til anbefalingene fra forhandleren. Hvis de er forskjellige, antyder at giveren utføre vedlikehold den uavhengige mekaniker anbefales. Gjør din forskning og finne ut hvorfor denne type reparasjon er å foretrekke.
5

Har reparasjon gjort. Hold på papirene som skisserer nøyaktig reparasjon som ble gjort. Kontroller at reparasjonen var ferdig og det er hva som ble forespurt. Gjør dette så snart bilen er plukket opp.
6

Har en venn med erfaring i bilbransjen reparasjon inspisere arbeidet. Eller ta den med til en selvstendig mekaniker og spør dem hva de synes om kvaliteten på arbeidet. Sjekk med flere mekanikere å sørge for at diagnosen er legitim dersom det er tvil. Igjen, få detaljerte fakta om hvorfor reparasjon er mindre enn ideell. Hvis mulig, få mekanikeren skrive ned og signere et papir med informasjon om nøyaktig hva som er galt med en reparasjon. Dette vil komme godt med hvis situasjonen eskalerer til en rettstvist.
7

Ta bilen tilbake til forhandleren. Be om å få snakke med hodet mekaniker. Skissere dine bekymringer med det arbeidet som har blitt gjort. Vis ham bevis på dårlig arbeid. Be om at jobben utføres på nytt på riktig måte. Hvis mekanikeren nekter eller benekter at arbeidet er dårlig, be om å få snakke med forvaltningen av forhandler. Gjenta saken til dem. Hvis ledelsen av dealership sider med hodet mekaniker deretter kontakte den regionale hovedkontor for bilen selskapet. Det kan være lurt å si at uavhengige mekanikere har bekreftet at arbeidet er av dårlig kvalitet. Være sta og ikke tillate deg selv å bli dyttet rundt.
8

forfølge rettslig handling. Hvis alt annet mislykkes, søksmål mot forhandleren. Dette er hvor dokumentasjon av prosessen vil komme godt med. Sannsynlig det ikke vil komme til dette som giveren ikke ønsker å motta dårlig trykk og bli oppfattet som ikke står ved sine kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133860.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance