Audi A4 Registerreim Problemer

I 2007 et gruppesøksmål påstått at Audi bevisst skjult kunnskap som deres timing belter systemer, inkludert de på Audi A4s gjort mellom 2000 og 2003 (og eventuelt andre år) var ikke riktig utformet. Søksmålet ble avgjort i favør av saksøkerne, som ble kompensert for skader og andre utgifter knyttet til timing belte feil. Belte Styrke og Slippage

Timing belter organisere timingen av nesten alle bevegelige deler i motoren. Den primære funksjon er å synkronisere bevegelsen av ventil-tog på den "øvre ende" av motoren med bevegelser av veivakselen på den "nedre ende". Timing belter pleier ikke å være så sterk som roller chains. Og mens metall kjedene strekk, de er ikke så utsatt for å strekke og slitasje som en timing belte. Av natur, belter har en tendens til å være av dårligere kvalitet enn kjettinger. Valget av et belte, var ikke bare design og kvalitet, en medvirkende faktor til flere feil på Audi A4.
Audis Interferens Engine

Som de fleste moderne overliggende kamaksler, fire-takts motorer, er Audis A4-motoren et "inngrep motor." Dette betyr at i løpet av fire slag av motoren, opptar stempelet samme fysiske rom som opptar ventiler til andre tider under slagene. En bil som kjører ved 4000 rpm måtte nøyaktig og raskt tid bevegelsen av sylindrene og ventiler slik at de ikke kolliderer eller "forstyrre" med hverandre. Timing belter og kjeder er spesielt viktig i forstyrrelser motorer som A4-tallet.
Alvorlighetsgrad av Audis Timing Belt Problemer

Fordi A4 har en forstyrrelse motor, bør Registerreim pause eller slip, dekobling tidspunktet for veivakselen og kamakselen, vil stempler og ventiler kolliderer med svært høy hastighet med stor kraft. Det vil føre til alvorlige og muligens katastrofale skader på motoren.
Rettsmidler

Selv om saksøkerne i Audi Registerreim rettssaker har blitt kompensert, betyr det ikke at alle Audi som besatt defekte komponenter var dekket. Hvis du har bekymring for levedyktigheten til en Audi timing belte, er en løsning for å erstatte den umiddelbart, uavhengig av opprinnelig foreslått 90.000 kilometer vedlikeholdsintervall. Kontakt Audi for anbefalte utskiftninger med oppdaterte deler

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133679.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance