Hvordan Skyll en overføring i Ford F250

The automatgir i en Ford F250 krever spyling hver 30.000 miles, i henhold til Ford Motor Companys vedlikeholdsplan for lastebilen. Spyle overføring fjerner all gammel overføring væske og returspylinger overføring filteret, hovedsakelig rensning den av, slik at den kan overleve for å fortsette å filtrere den nye væske. Med mindre du eier en overføring flush maskinen, er det best å la denne oppgaven til en profesjonell overføring tekniker som er dyktig i å betjene flush maskin. Du trenger:
Transmission flush maskin
18 liter Mercon V girolje
linje skiftenøkkel
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Følg overføring flush maskinens spesifikke instruksjoner for å fylle maskinen med ren overføring væske og laste 17 liter Mercon V overføring væske inn i maskinen. Siden det er mange merker og modeller av overføring flush maskiner, er det best ikke å anta at du vet hvordan du skal bruke denne maskinen hvis du aldri har gjort det før.
2

Fjern overføring kjøligere linjer fra overføring kjøligere bruker linjen skiftenøkkel. Linjene går inn på baksiden av radiatoren side tank, hvor kjøleren er plassert.
3

Fest overføring flush maskinens gummi linjer til F250 overføringsanlegg kjøligere linjer for hånd. Stram klemmene ned med socket sett.
4

Start F250 og sett på parkeringsbremsen. Snu flush maskinen på og se på som den pumper det rene overføring væske i en av de kjøligere linjer og tar den gamle væsken ut gjennom det andre. Slå av maskinen og F250 off en gang ren væske kommer tilbake ut av overføring kjøligere linje.
5

Løsne klemmer på overføring flush slanger med socket sett og fjern slangene ved overføring kjøligere linjer. Koble til overføring kjøligere linjer til overføring kjøligere med linjen skiftenøkkel.
6

Start F250, trå på bremsepedalen fast og skifte det gjennom hvert gir. Returnere shifter å parkere, så kom deg ut og sjekk overføring væske nivå. Toppen av etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133412.html

Previous: No
Next:

Profesjonell Car Maintenance