New York State Vehicle Inspection Lover

For å holde sjåførene trygge, håndhever delstaten New York årlige kjøretøy inspeksjon lover som skal sikre at alle biler registrert i staten er i forskriftsmessig stand. Kontrollen består av to deler - sikkerhet og utslipp sjekker - og koster $ 21 totalt betales av eieren av kjøretøyet. Årlig inspeksjon

Ifølge New York State Department of Motor Vehicles nettstedet, må alle registrerte kjøretøy sender til en obligatorisk årlig inspeksjon hver 12. måned eller når bilen blir registrert på ny eier. Kontrollen skal utføres av en sertifisert motorvogn inspektør i en lisensiert inspeksjon stasjon som har et offisielt skilt tydelig vises. Hvis bilen ikke passerer inspeksjonen et klistremerke ikke vil bli utstedt og eieren må ha de anbefalte reparasjoner utført før nærmere ettersyn kan foregå.
Sjekk Points

Det er visse ting som må sjekkes av en mekaniker i løpet av et kjøretøy inspeksjon. Disse inkluderer kontroll av bremser for å sørge for at trommer, plater, pads og luftledninger er fri for slitasje og sjekke lyddemperen for usikre utslipp. Ulike kontrollene må bli inspisert for å sikre at de er i forskriftsmessig stand, inkludert horn, lys og vindusviskere. Mekanikere må også sjekke trykket og tråkker på alle fire dekkene å sikre at de har nok luft og ikke er altfor slitt ned.

Straff
p Hvis den årlige inspeksjonen er lov til å forfalle mer enn 60 dager etter utløpsdatoen på inspeksjon klistremerke, kan eieren bli bøtelagt mellom $ 50 og $ 100. Hvis inspeksjon klistremerke er mindre enn 60 dager utløpt, kan gebyrene varierer mellom $ 25 og $ 50. Å kjøre en bil som ikke har noen kontroll klistremerke i det hele tatt kan resultere i en bot mellom $ 50 og $ 100 pluss obligatoriske statlige avgifter på minst $ 55.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133417.html

Previous:
Next: No

Profesjonell Car Maintenance