GM Tjenesten Trening

General Motors er en av de største bilprodusentene i verden. I tillegg til å selge biler gir det tjenesten gjennom sine forhandlere. For å sikre kvalitet på utførelse og tilbyr etterutdanning til mekanikere jobber for dealerships.General Motors driver GM Service Teknisk Colleges på flere regionale opplæringssentre og satellitt studiesteder rundt om i landet. GM etterutdanning bruker en blanding av teknologi og opplæring metoder for å utdanne personell. Formål og trening tilnærming

GM etterutdanning programmer som mål å gjøre det mulig service teknikere for å møte kravene til forhandlere og løse kundens problemer nøyaktig. Siden 1991 årsmodell, har GM skapt standarder for serviceteknikere som arbeider ved gm forhandlere.

Programmet bruker en "blandet media" tilnærming, som går utover den tradisjonelle instruktør-basert læringsmetode. Den blandede medier tilnærming bruker Internett, trykksaker, simuleringer og video klasser slik at langdistanse trening på forretningene. Disse metodene, kombinert med tradisjonell instruktøropplæring, tillater GM å gi en fleksibel og tidsriktig opplæring som regional-baserte studiesteder kan ikke skyldes så effektivt.
Curriculum

GMs tjeneste læreplan dekker emner som forhandler mekanikere trenger å vite for å effektivt diagnostisere problemer med GM biler. Etterutdanning læreplanen er brutt ned i 13 ulike områder som GM teknikere kan sertifiseres i. Disse områdene omfatter motor reparasjon, transmisjoner, styring og fjæring, kroppen reparere og ytelse. Noen programmer er ikke tilby av GM, men av godkjente leverandører.

Erfarne serviceteknikere kan ta online plassering vurdering for å se sine ferdighetsnivåer og legg ut av nødvendig kurs og avansere til hands-on trening. Teknikere med score på over 80 prosent på ytelsen sjekkliste kan plassere ut av hands-on trening.
Master Technician Certification

Master Technician er en høyere klasse av servicetekniker som krever bred kunnskap og tekniske ferdigheter. The Master Technician Certification Vurdering er en performance-basert test som dekker alle områder i GM service Training pensum. Tatt testen er forventet å løse reelle problemstillinger på kjøretøy. Vurderingen inneholder flere øvelser.

Før du forsøker Master Technician sertifisering teknikeren må ha bestått Tjenesten Training College sertifisering og være ASE (Statens institutt for Automotive Service Excellence) sertifisert.

Master Technician sertifisering er bra for ett år og kan forlenges hvis master tekniker fortsatt gjeldende på hans tjeneste trening standarder og ASE sertifisering.
World Class Tekniker

høyeste sertifisering er World Class tekniker. World Class tekniker dekker kroppen og mekaniske deler av etterutdanning.

For å bli en mekanisk World Class Tekniker en ansatt må fullføre åtte av de ni Master servicetekniker sertifiseringer tilgjengelig i den mekaniske delen av opplæringen.

Body World Class Teknikere må fullføre tre Master servicetekniker sertifiseringer.
Supplemental Training

GM service Opplæring omfatter ekstraprogrammer som utdanne og trene ungdom om karrierer som tjeneste teknikere, gir in-fabrikken trening for GM produksjonsanlegg, og gi opplæring til middels plikt lastebiler og opplæring for flåten eller kommersielle kunder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133416.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance