Hvordan finne en Ford ESP kontrakt Antall

Ford eiere får muligheten til å kjøpe en utvidet garanti plan, som har en ESP kontrakt nummer. En Ford Extended Service Plan kontrakt nummeret brukes av forhandlere for å finne ut om garantien informasjon, hvis kjøretøyet må repareres. Hvis du har mistet den, kan Ford Garanti Department hente denne informasjonen, selv så du bør ha en personlig rekord på det. Instruksjoner
en

ESP kontrakt nummer er inkludert i kontrakten. Hvis du har mistet kontrakten, ta kontakt med Ford produsentens garanti kontor på telefon (877) -339 til 1978 eller (800) 325-3861. Et automatisert system vil svare på anropet. (Se Advarsel for mer kundeservice informasjon).
2

Trykk talltastaturet alternativet for eksisterende kunder. Deretter velger du den numeriske konto og fakturering alternativet, slik at du kan bli omdirigert til en levende representant. Du vil bli bedt om å svare på en rekke sikkerhetsspørsmål, slik som fullt navn, adresse og telefonnummer knyttet til bilen Ford og ESP-konto. Du kan også trenge å gi 17-sifret Vehicle Identification Number, som ligger på dashbordet i bilen din.
3

Fortell representanten at du må ha en kopi av ESP Kontrakten sendt til deg. Representanten vil be deg om å bekrefte den aktuelle adressen. I de fleste tilfeller vil det automatisk bli sendt til den adressen som er knyttet til eieren av kjøretøyet.
4

Tillat fem til ti virkedager for kopi av Ford ESP kontrakt for å bli sendt til deg i posten. ESP kontrakt nummer vil bli notert på detaljert kontrakt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133723.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance