Hvordan montere dekk på Reverse Felger

Det er viktig for en person å vite hvorvidt de har omvendt felger på bilen sin. Den enkle grunn er at dekket må fjernes fra felgen på en annen måte enn vanlige dekk. Hvis et dekk butikk ikke vet hva de gjør, kan de skade felger. Det skjer ganske ofte at dekket butikken har en uerfaren medarbeider som prøver å fjerne dekket på vanlig måte. Hvis du som bileier blir informert om dine hjul, kan du nevne det til dekk butikk ansatt på forhånd. Det motsatte kanten fungerer akkurat hvordan det høres ut - i revers av en standard rim. Denne artikkelen vil undersøke prosessen med montering dekk med omvendt felger. Du trenger
Reverse rim
Rim klemme dekk maskin
Tire
Tire glidemiddel med applikator pensel
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser reversere rim. Se at felgen har et lavere senter dråpe på baksiden av felgen enn den fremre side av felgen. Dette betyr at dekket må være installert fra baksiden av felgen.
2

Undersøke felg klemme dekk maskin for å bli kjent med sine funksjoner. Du vil merke at dekket maskinen hadde fire pedaler som kontrollerer forskjellige funksjoner. En pedal vil styre bevegelsen av dekket plate, de neste styrer bevegelsen av klemmene på plate, en annen vil styre bevegelsen av dekket installasjon arm, og den siste vil styre oppblåsning av dekket. Maskinen vil også komme med plastdeksler for klemmer på plate. Disse plastdeksler er laget for å beskytte custom felger på omvendt applikasjoner.
3

Fest plastdeksler til de klemmer på dekk maskin plate. Plasser omvendt rim opp ned på dekk maskin plate og trykker på pedalen å klappe felgen til maskinen.
4

Plukk opp dekk og lube perlene med dekk lube pensel ved å børste dekket perler med glidemiddel. Sett dekket på til randen og presse hardt ned i en vuggende bevegelse. Den første perlen vil nå bli installert.
5

Trykk pedalen som beveger installasjonen arm på plass og installere toppen perle ved å trykke på rotasjon pedalen slik at platen beveger seg med urviseren. Dekk er nå fullt på motsatt kant.
6

Trykk pedalen som frigjør dekk plateklemmer og snu hjulet og dekket over på maskinen.
7

Pump opp dekket til riktig trykk ved å feste inflasjon slangen og trykke på inflasjon pedal på dekket maskinen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133774.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance