Hvordan Paint Your Car Like a Pro

En kvalitet maling jobb kan forbedre utseendet på bilen din. Imidlertid kunne ansette en profesjonell koste deg alt fra $ 300 til $ 1000. Selv om det koster mindre å gjøre det selv, noen mennesker frykter maling jobb vil ikke være så bra. Denne antakelsen er ikke alltid sant. Ved å følge noen enkle trinn, kan du male bilen med de samme teknikkene som mange fagfolk og motta de samme resultatene. Du trenger:
600-sandpapir
billakk
Mineral ånder
Bil primer
4-tommers pensler (3)
Klarlakk
malerens tape
Hansker
Utvendig bilen renere eller voks
Vis flere instruksjoner
en

Finn et passende sted for jobben. Velg en plassering som er åpen, ventilert og godt opplyst. Om nødvendig, bruk en presenning for å beskytte bakken eller lignende elementer.
2

Vask bilen. Rengjør grundig for å fjerne all smuss og veien rester. Bruk et avfettingsmiddel for noen hard-to-rene områder. Sviktende å riktig vaske bilen vil resultere i maling etterlevelse problemer, samt muligheten for smuss og skitt innstillingen til den nye malingen.
3

Bruk 600 sandpapir til sand bilen ned. Dette vil fjerne urenheter og gir deg et rent rulleblad for å jobbe med. Ved sliping, er det ikke nødvendig å fjerne den gamle fargen. Litt sand bilen med spesiell vekt på å jevne ned eventuelle grove områder. Sliping bilen kan føre til chipping. Hvis dette skjer, kan du bruke primer for å glatte overflaten.
4

Skyll bilen for å fjerne løse partikler fra sliping. Unnlatelse av å skylle bilen vil føre sand partikler å sette under lakken.
5

Bruk malerens tape for å beskytte andre områder på bilen din fra eksponering til å male. Et annet alternativ ville være å fjerne trim stykker. For eksempel kan du fjerne støtfangere eller sidespeilene.
6

Prep lakken. Blandingen skal være 50 prosent maling og 50 prosent mineral brennevin. Kontakt din lokale auto butikk eller body shop for å spørre om de beste maling valg. Bland malingen slik at den ikke er for tynt, og ikke for tykk. Hvis malingen er for tynn og vil forlate drypper på bilen din. Hvis malingen er for tykk, vil det ta lengre tid å tørke.
7

Paint bilen. Bruk en 4-tommers pensel til å påføre malingen. Børsten inn i malingen inntil spissen er helt neddykket. For å unngå merkbare penselstrøk, påfør et tykt lag med maling og sakte glir over overflaten. Husk å alltid slag i samme retning. For å unngå maling linjer, male store, sømløse områdene enkeltvis. For eksempel male hele førersiden dør. La en delvis malt området tørt vil føre til grove kanter når du fortsetter.

Start med taket og jobb deg nedover. Når du har fullført din første lag, se over jobben og bruke pensel med en liten mengde maling som lett glatte noen drypp, bobler eller grove kanter. Påfør tre lag med maling og la minst seks timers tørketid mellom hvert strøk.
8

Påfør et tynt lag med klarlakk. Det kan ta en hel dag med tørking før du kommer til dette trinnet. Bruk en annen børste, men samme børste teknikk for å bruke klarlakk. La klarlakk tørke i omtrent 90 minutter.
9

Fjern malerens tape fra trims.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133551.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance