Hvordan identifisere Wayne Kompressorer

Air kompressorer gjort av Wayne Selskapet har eksistert i årevis , og de er fortsatt en favoritt av de ulike næringene , som vedlikehold av bil , som gjør utstrakt bruk av luftkompressorer. Ifølge Air Compressor Analyse nettstedet , er Wayne kompressorer anses å være noen av de beste i bransjen . Det står til grunn at du ønsker å vite om luftkompressor du har brukt har blitt produsert av et firma som godt ansett som Wayne. Instruksjoner
en

titt på den type av luft kompressor du har . Wayne har produsert tre typer luftkompressorer : kommode , industri og tank montert . Kommoden modellen er orientert horisontalt. Den har en 5 HK elektrisk motor og en kapasitet mellom 51 og 100 liter . Den industrielle modellen er en to- trinns kompressor , og har en kapasitet på 120 liter . Tanken montert kompressor har en 10 hk motor og en innebygd manometer . Hvis kompressoren kan beskrives som en av disse, det bare kan være en Wayne.
2

Se på siden av tanken på kompressoren din . Dette vil typisk holde Wayne logo . Det kan være ren tekst , eller ordet " Wayne" inne i en oval . Hvis ordet " Wayne " vises på tanken din , så din kompressor er en Wayne Co enhet .
3

Ta en titt på lærbelte stasjonen , hvis du kompressoren har en. Hvis det er en Wayne , vil det si noe tilsvarende som " Wayne" eller " Prod av Wayne Co " på den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133850.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance