Hvor å Endre Blower Motor på en '88 Dakota

Enheten er ansvarlig for å blåse kald og varm luft inn i kabinen av 1988 Dodge Dakota er viftemotor. Men er din viftemotor også ansvarlig for å sirkulere den varme og kjølig luft av Dakotas motor. Blåseren motor vifte bidrar til å beskytte lastebilens frysing og overoppheting kritiske punkter. Ved å distribuere og presser luft gjennom kanaler av kjøretøyet, er viftemotor slippe press og luft skadelig for motoren din, samtidig oppvarming eller kjøling deg. Noen ganger vil viftemotorer går dårlig og må skiftes ut. Du trenger
Flat skrutrekker
Stikknøkkel satt
Replacement viftemotor
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret på 1988 Dodge Dakota . Prop panseret slik at det ikke vil falle.
2

Koble den svarte negative kabelen på Dakota batteri. Bruk pipenøkkel satt til å løsne bolten og skyv klemmen helt av batteriet.
3

Finn viftemotor. Din viftemotor som kan finnes under instrumentpanelet på passasjersiden av bilen din.
4

Fjern plaststøping under passasjer-side del av instrumentpanelet. Bruk en flat skrutrekker og forsiktig lirke molding gratis.
5

Koble viftemotor elektriske støpselet. Pluggen kan trekkes gratis med hendene og finnes på siden av viften motorenheten.
6

Fjern viftemotor. Bruk pipenøkkel sett og fjern de to boltene som holder viftemotoren i mount sin.
7

Bolt utskifting viftemotor på plass. Bruk pipenøkkel sett og boltene fjernet i trinn 6 til sikkert feste viften motor på plass.
8

Fest den elektriske kontakten pluggen til erstatning viftemotor. Pop din passasjer-side plaststøping tilbake på å dekke viftemotor.
9

Koble den svarte negative kabelen til Dakota batteri. Stram klemmen ved å stramme bolten med pipenøkkel sett.
10

Fjern Dakota hette prop. Slå panseret på bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133821.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance