Slik installerer Rod Lager

Bytte kobler stang lagrene er en rutinemessig del av en motor gjenoppbygge. Lagrene gi overflater hvor veivakselen og stempelet håndledd pin ri og er en viktig del av en skikkelig kjører motor. Det er en relativt enkel prosedyre for å erstatte lagrene på et sett med stenger som er ute av motoren, selv om det er noen tips som vil gjøre erstatte lagrene enklere. Rådfør deg med workshop manual for opplysninger, som kobler stang peiling installasjon varierer etter merke og modell. Du trenger:
Socket sett og skralle
C-clip tang
liten hammer eller gummihammer
Degreaser
klut som ikke loer
Koble stenger
New lagrene

Vis flere instruksjoner
en

Separer kobler stenger fra stempler og veivaksel hvis de fortsatt sitter. På den største enden, er stangen og endestykke boltet til sveiv med to stang bolter, fjern disse med en riktig størrelse socket og skralle. I den andre ende er stangen festet til stempelet med en gripestiften, som glir gjennom hullene på begge sider av stemplet og hullet i det minste enden av stangen. To C-klipp vanligvis holde håndleddet pin på plass. Fjern disse med C-klips tang, som er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker.
2

Ta ut de gamle lagrene fra stangen. Disse kan gli ut, men du må kanskje lett på dem med en hammer for å løsne dem. Trykk på den øverste kanten av lagrene, ikke de sidene, for å løslate dem.
3

Rengjør hele overflaten av stangen veldig grundig med avfettingsmiddel eller mineral ånder. Nøye undersøke bæreflate av stangen for skitt eller rusk. Tørk av de nye lagrene svært grundig også.
4

Skyv ett lager i den største enden av stangen og en annen betydning i slutten cap. Lageret skal gli ned i den buede del av stangen og sitter godt. Det er vanligvis et hakk på lageret som sammenfaller med et hakk på stangen. Disse sporene bør generelt være motsatt av hverandre, og ikke på samme side.
5

lille enden av stangen har en liten, rund peiling at gripestiften glir gjennom og rir på. Dette lageret skal presses ut med en presse. Hvis du ikke har tilgang til en maskin butikk eller et trykk, kan du være i stand til å tappe lageret ut veldig forsiktig med en stikkontakt som er stor nok til å gå over peiling, men liten nok til å passere gjennom rod slutten.

6

Trykk eller trykk i det nye lageret, være forsiktig så du ikke riper eller skjemme noen overflater på det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133514.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance