Slik installerer Pistons på Råder

En motorens kobler stenger er de komponentene som forbinder veivakselen til stempelet. Når veivakselen roterer (som svarer til motorens RPM), er stempelstangen og stempelet skyves opp og ned, noe som skaper kompresjon, da stempelet glir lett opp og ned i blokken. I løpet av en motor gjenoppbyggingen, må veivstenger være festet til stempelet før stangen er boltet til kranken. Du trenger:
Pistons og håndledd pins
Råder
C-klips for håndleddet pins
C-clip tang
Engine montering glidemiddel
Vis flere instruksjoner

en

Rens stemplene og kobler stenger grundig. Hvis du ikke bruker splitter nye stempler, har en maskin butikk rense stemplene for å fjerne all karbonisering. (Dette kan også gjøres med stålull, en stålbørste og WD-40.)
2

Fjern gripestiften fra stempelet. Den gripestiften er den del av stemplet som den lille enden av stangen roterer om. Bruk spesiallagede gripestiften tang for å fjerne C-klipp som holder gripestiften til stempelet. Det er et lite spor i gripestiften og i et korresponderende spor i stemplet at klippet går inn. For å fjerne klippet, klem den sammen med tang og trekk klippet ut av hullet hvor gripestiften går.
3

Skyv håndleddet pin ut av stempelet. Gjenta denne prosessen for alle stemplene. (Hvis du bruker nye stempler, er de sannsynligvis ikke montert.) NB: Ikke bland opp håndleddet pins og stempler. Hold hver gripestiften med sin respektive stempel.
4

Rengjør gripestiften, stempelstangen og stempelet. Plasser en generøs mengde motor montering glidemiddel på håndleddet pin inni den lille enden av stangen og hullene i stempelet at gripestiften går gjennom.
5

Skyv gripestiften gjennom den ene siden av stemplet. Når gripestiften er en del av veien inn, legg enden av stangen i stempelet slik at den kommer på linje med hullet som gripestiften går gjennom.
6

Fortsett å skyve gripestiften gjennom stangen deretter gjennom den andre siden av stempelet. Varm opp kobler stenger ved hjelp av en lommelykt (hvis nødvendig) for å tillate at metallet utvide før gripestiften vil passe gjennom det.
7

Sett C-klipp som holder gripestiften på plass. Bruk spesielle tang å presse klipsene inn i sporene i håndleddet pin og stempel. Vær forsiktig med å binde eller bøye klippene som du installerer dem. Gjenta for hvert stempel. Etter gripestiften er installert, sjekk FREEPLAY av stangen til å sørge for at det ikke sitter fast eller binding.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133513.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance