Teknologiene som brukes av bilmekanikere

Dagene da en mekaniker kunne gjøre sitt arbeid med et godt sett med nøkler er borte. Biler bruker avanserte elektriske systemer som er drevet av datamaskiner. Å arbeide på biler produsert siden det 21. århundre, bilmekanikere trenger et arrangement av teknologi, både nye og gamle, å jobbe med biler. Hydraulikk

Mens teknologien i biler har avansert siden de ikoniske dagene av 1950-tallet, noen verktøy som er avhengige av hydrauliske systemer er så nyttig som noensinne. Hydraulisk verktøy bruke styrken av komprimerte væsker eller gasser for å produsere og vedlikeholde, og en stor mengde kraft. Dette er nyttig i heiser som heve biler opp slik at mekanikerne har større mobilitet i arbeidslivet på bilens understell. Den samme makt blir brukt i el-verktøy for å raskt løsne eller stramme boltene.
Problemer kode lesere

Datamaskiner har gjort jobben med å diagnostisere bilens problem en mye raskere prosess . I stedet for å måtte jage ned lyder eller ytelse symptomer, kan bilens datasystem fortelle hvilke systemer ikke fungerer som de skal, og oversette disse til feilkoder. For å lese disse feilkodene, mekanikk bruke en enhet - som i 2010 var det OBD-II - som kroker inn i en spesiell port i bilens hytte til grensesnitt med bilens datamaskin og vise feilkoder

Diagnoseprogrammets Programvare

bilmekanikere kan bruke porten som grensesnitt med bilens datamaskin i mer enn bare å hente feilkoder. Med de riktige ledninger og programvare, kan mekanikk koble sine bærbare datamaskiner i selve bilen for å hente informasjon i sanntid fra bilens datamaskin. Dette kan vise data som bilens kjølevæske temperatur, væske nivåer, absolutt gass stilling, og inntak manifold absolutt trykk. Få all denne informasjonen på en gang sparer bilmekaniker mye tid på å undersøke bilen.
Multimetre
p Som biler kjører med avanserte datamaskiner, de har også avanserte elektriske systemer å drive dem. Å diagnostisere problemer i disse systemene, bilmekanikere bruke multimeter. Disse enhetene kan måle strøm, spenning og motstand. Avansert multimeter kan også rapportere data på systemets frekvens og kapasitet. Mekanikere kan bruke disse dataene for å avgjøre om årsaken til at bilen ikke vil starte er fordi den har et dårlig batteri, eller et problem i sin ladesystem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133876.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance