Hvordan du monterer en License Plate på en Tube Bumper

Montering av en lisens plate er en enkel oppgave, men bare hvis det er et sted å montere den. På biler med rørformede støtfangere, er det kanskje ikke en tilgjengelig brakett, så hvordan fester du den lisensen plate? Svaret ligger med en spesialitet brakett designet for å passe over røret støtfanger, slik som de som finnes i Jeeps. Bare klemme braketten over støtfanger, fest deretter lisens plate til braketten. Du trenger
Tubular støtfanger lisens plate bracket
skrutrekker Vis
Skiftenøkkel
Målebånd
Avtakbart tape
Flere Instruksjoner
1

Mål bredden på støtfangeren, ved hjelp av målebånd, og dele antall i to. Plasser en liten merke på dette mål, som bør være i sentrum av støtfangeren. Markere stedet med avtagbar tape.
2

Monter klemme side av braketten over støtfanger nettopp over denne mark. Dette vil sikre lisensen plate er sentrert på støtfangeren.
3

Sett inn skruen gjennom hullene i endene av klemmen, ikke plassert bak støtfangeren din. Plasser mutteren over enden av skruen og rotere med urviseren for å stramme den ned. Til fast feste det, og skru på toppen av skruen og hold på bunnlinjen mutteren på plass med skiftenøkkel.
4

Juster lisens plate mot hullene i braketten og sett den medfølgende festeskruer. Plasser en mutter på baksiden og stram, med samme teknikk du gjorde med klemmen skruen.
5

Gjenta for alle fire hull å fullføre installasjonen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133741.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance