Hvordan Tøm olje fra en S10 Differential

Bakakselen av en Chevrolet S-10 pickup har et senter seksjon kalt en differensial, som holder girene som slår aksel sjakter. Dette senteret delen må smøres for å holde girene fungerer, og det er fylt med differensial væske for å gjøre jobben. Selv om differensial væske ikke trenger å endres hvis bakakselen viser tegn på slitasje eller noe pauser internt, vil du ønsker å drenere væske for å få tilgang til innvendige deler. Du trenger
Jack
Jack står
3/8-inch skralle og socket sett
Drensvannsoppsamler
Flathead skrutrekker Vis
Butikk filler
Flere Instruksjoner
en

Løft opp bakre del av bilen ved hjelp av jekken og sett den på bukker. Sørg for at bilen er sikker før du fortsetter videre. Plasser renne pannen under differensial.
2

skru fra hverandre differensialdeksel fra baksiden av akselen, som er den eneste tilgjengelige på baksiden, og er sentrert i akselen. Start med å bruke den 3/8-inch skralle og socket å fjerne det øverste boltene og deretter jobbe din vei ned huset, vekslende sider til de tre nederste boltene igjen. Dette vil bidra til å holde væske inne i differensial og forhindre gjøre et rot.
3

unbolt de tre gjenværende boltene på bunnen av differensial mens du holder lokket mot akselen med en ledig hånd . Når den endelige bolten er ute, sakte trekke tilbake differensialdeksel. Avhengig av styrken på forseglingen, kan det hende du må presse dekselet tilbake litt i bunnen med flat skrutrekker.
4

La væsken renne ned i pannen. Når det er gjort dryppende, bruke butikken filler å suge opp eventuelle gjenværende væske i bunnen av kabinettet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133586.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance