Powder Coating Secrets

Pulverlakkering er et alternativ til maling og gir profesjonelle og slitesterke overflater for metall elementer, for eksempel motorsykler, biler og sykler. Elementer er belagt med herdeplast pulver og bakt på ca 350-400 grader F, noe som medførte at pulveret smelter, og skaper en glatt belegg. Under oppvarmingsprosessen, er den kjemiske reaksjonen som finner sted kjent som tverrbinding, som gir den holdbarhet. Pulverlakkering krever betydelig kompetanse for å få de beste resultatene. Forberedelse
p Som med de fleste typer maling, er det viktig å nøye forberede overflaten før pulverlakkering. Demontere den delen som skal males til sitt mest grunnleggende nivå, fjerne noen deler som ikke tåler varme, for eksempel plast. Rengjør den delen, slik at du fjerner alle spor av olje, fett, smuss, rust og andre forurensninger. Hvis mulig, sandblåse den delen for å få det så rent som mulig.

Legg en ren presenning, ark eller plast dekke ned for å dekke området der du vil bruke pulver. Den dekker kan bli plukket opp og kastet bort når du er ferdig. Ikke forsøk å rydde opp med en støvsuger, fordi du kan sette pulveret andre steder.
Coating
p Det kan være vanskelig å bruke pulver til hjørner og dypt hakkene. Omplassere den delen, slik at tyngdekraften bistår belegg prosessen og hjelper deg å spraye ned i hjørnene og fordypninger. Reduser lufttrykket slik at du ikke blåse pulveret ut av svinger og fordypninger.

Bruk riktige dyser for området og varen du er belegg.
Oven

Ikke bake pulverlakkert del i en ovn som brukes til matlaging. Oppvarming prosessen dannes giftig røyk å bli utgitt. Du kan være i stand til å finne en billig, brukt ovnen på en bruktbutikk eller garasjesalg.

Ikke bake elementer for lengre tid enn spesifisert av produsenten, som kan forårsake forvrengning i farger.

Temperatur

Test din ovn for nøyaktigheten av temperaturen. Test behandle et element før pulverlakkering selve elementet som skal behandles. Du må også bruke bestemt temperatur som angitt på pulveret produkt av produsenten. Hvis du ikke klarer å bruke riktig temperatur, kan det hende at elementet kommer ut av ovnen med en matt finish i stedet for glatt og skinnende. Hvis temperaturen er for lav, vil belegget ikke herde riktig.
Sagging

Sagging av belegget kan oppstå når du bruker for tykk et lag med pulver. Du kan sikre at pulverlakk ikke er for tykt ved å bruke lavere spenning og kortere spray tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133861.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance