Informasjon om Snap-On Tools

Snap-on Tools er populær blant mekanikere og håndverkere som krever verktøy for jobben og selger og markedsfører verktøy rundt om i verden. Snap-on utforme markedsføring i verktøyet bransjen ved å gå mobil. Det sendte fullt utstyrt lastebiler for å markedsføre og selge sine verktøy på jobb steder rundt om i landet. Det har også gitt kreditt til sine kunder, slik at de kunne få umiddelbar tilgang til de verktøyene som kreves for den aktuelle jobben. Historie

Snap-on Tools startet markedsføring utskiftbare skiftenøkkel håndtak og stikkontakter. Joseph Johnson og William Seidermann dannet Snap-on Wrench Company i 1920. Kontaktene ble gjort for å "knipse på" til fem utskiftbare håndtak. Johnson og Seiderman tok verktøyene til kundenes steder av virksomheten for å markedsføre sine unike verktøy. Dette banet veien til Snap-on å bli ledende aktør i verktøyet markedet.
Financial profil

Snap-on Tools er verdt om lag USD 2,5 milliarder kroner. De er et S & P 500-selskap lokalisert i Kenosha, Wisconsin. Snap-on banet veien til suksess ved å stole på word-of-mouth attester av sine glade og fornøyde kunder.
Varelager

Snap-on nå selger alle verktøy som trengs av bilmekanikere. Snap-on selger også avansert diagnostisk utstyr for å analysere motor koder og yte service til kompliserte automotive sensorer. Snap-on selger også verktøykasser for oppbevaring av verktøy og nødvendig tilbehør. Det har utviklet og markedsført nesten 14.000 produkter.
Environmental

Snap-on Tools har siden 1970-tallet innførte programmer i sine anlegg sikre energiøkonomisering, avløpsvann ytelse og avfallshåndtering . Det har implementert metoder for å forebygge luftforurensning på grunn av bilens utslipp, klimaanlegget kjølemiddel og alt annet relatert til bilindustrien som er farlig for miljøet. Snap-on har blitt anerkjent for sin innsats for å bidra til å sikre miljøet holder seg ren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133889.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance