Hvordan en Gearbox Works

Å reise nedover veien , avhenger din bil på sin overføring for å skifte gir , enten automatisk eller manuelt . Girkassen er ansvarlig for endring av kjøretøyets hastighet og retning. Girkasse Funksjon

girkasse , også kjent som en overføring, gir mulighet for myk giring av tannhjul i et kjøretøy som overfører motorens kraft til bakhjulene og akselen . Dette gjør bilen til å effektivt endre hastighet eller gå i revers . Det finnes flere forskjellige typer girkasser sjåførene kan velge mellom, avhengig av om de ønsker girene til å skifte automatisk eller ikke.
Automatic Transmission

sentral komponent i en standard automatgir er torque converter . Koblet nær kjøretøyets motor -systemet ved et inntak aksel , tar momentomformeren den dreiemoment i motoren og multipliserer den. Denne prosessen kalles hydraulisk kobling og gir et rent skifte av tannhjul , vanligvis to, uten motor racing og ingen clutch .

Manuell girkasse

Manuelle girkasser vanligvis kommer i enten fire eller seks gir. Sjåføren skifter girene via et gulvbord clutch og en manuell girskift. Den manuelle girkassen boltene med et klokkehus som i sin tur festes til baksiden av motoren. Noen høyere end biler er utstyrt med automanual sendinger , som gir sjåførene muligheten til å enten fysisk skiftende tannhjul eller la bilen gjøre det automatisk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133771.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance