Typer av bil kompressorer

Air condition-systemer i biler er uvurderlig i de varme årstider og i varmt klima. Plassert i kjernen av disse systemene er en sylinderformet enhet som kalles en kompressor. Kompressoren arbeider for å produsere den kalde luften som strømmer fra A /C. Auto kompressorer ulik metode for luft utveksling mellom motor og interiør. Scroll

scrollkompressor består av et par spiral disker av forskjellige størrelser, med større en encasing mindre en. Jo større disken forblir stasjonær under driften, mens de mindre disken komprimerer kjølegassen ved å spinne innenfor den høye disken. Som de mindre disken spinner, skaper denne handlingen et avsperret område innenfor større disk, forårsaker ulik grad av press. Som kjølevæske blir sugd inn i denne boken, blir en del av det fanget innenfor avsperret område. Rotasjon av den mindre platen tvinger gassen til å reise mot det indre av rullen, og dermed komprimere gassen. Komprimert luft kommer ut av bla via en stikkontakt langs den ytre disk barriere.
Rotary

Utformingen av en roterende kompressor benytter en sylinderformet rullende mekanisme for å overføre og komprimere kjølevæske. Kjølevæsken blir komprimert når valsen roterer innenfor en sylindrisk kammer som er delt av et blad, som er fjærmontert. I hovedsak gjør våren montert bladet et par forseglet av områder inne i sylinderen. Når valsen roterer inne i sylinderen, deferring presset monteres på hver sin side av bladet. Som press monterer på den ene siden, er den andre siden tvunget til å utvise den avkjølte, trykkluft.
Variable Displacement

variabel kompressor er laget for å overføre og komprimere gass ansette en sylinder /stempel mekanisme. Denne enheten, som også kalles en stempelkompressor, bruker opp /ned-bevegelse av stempelet for å generere forskjellige nivåer av trykk. Disse nivåene arbeide for å suge kjølevæske inn i sylinderen, komprimere og deretter fordrive den påfølgende kald luft inn i det indre av bilen. Disse trykkvariasjoner også føre til inntak og eksos ventiler åpne og lukke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133440.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance