Rotary Lift Multi-Point Inspeksjon Sjekkliste

Rotary produserer en linje med bil og tung kjøretøy heiser som gjør at mekanikerne å enkelt få tilgang til undersiden av kjøretøy. Disse hydraulisk drevne heiser har en trygg og effektiv løfting prosess som er støttet av tykkvegget stål. De krever regelmessig kontroll og vedlikehold for å sikre at de utfører optimalt. Base

base av Rotary splitter heiser stabiliserer hele strukturen, slik at det å løfte tunge kjøretøy. Inspisere monteringsplater for å sikre boltene er festet i bakken, og at det er ingen tegn på skade. Noen sprekker eller strekking av stål monteringsplater vil svekke strukturen, som kan resultere i skade på kjøretøy samt noe eller noen person i nærheten av det. Betongen under foten og rundt det bør ikke viser noen sprekker eller tegn på skade.
Frame

Rotary heiser har en stål-forsterket ramme som kan svekke seg over tid . Inspisere alle ledd og områder av rammen som har sveiser eller er boltet sammen for sprekker og for å sikre at de festene er stramt. Sveis noen områder som har sprekker og sveis forsterkning belagt i noen stressede områder. Vertikalt løft rammene bør være firkantet og vertikalt, som en hvilken som helst grad av lean vil skade hydraulikk og sterkt svekke heisen.

Hydraulikkrør

Rotary heiser bruker en hydraulisk pumpe system for å drive sine heisanlegg. Det er viktig å sjekke hydraulisk væske reservoaret for å sikre at det er full og legge væske etter behov. Dersom reservoaret er lav, da er om en lekkasje et eller annet sted. Inspisere alle hydrauliske linjer for lekkasje, spesielt ved kontakter og områder hvor linje kontakter bevegelige deler. Inspisere viktigste Heis rør for å sikre at selene fungerer optimalt, og det er ingen væske lekker gjennom. De hydrauliske kontrollene bør testes for å sørge for at de fungerer ordentlig, og at beredskap utkobling faktisk stopper heisen på plass.
Lift Plater

Lift plater heve og senke via hydraulisk trykk, og skal være i optimal stand til å bære vekten av et kjøretøy. Inspiser pads som direkte kontakt med bilen for eventuelle stress sprekker og bytt deretter. Kontroller og trekk til alle bolter koble armene og plater til det hydrauliske systemet. Inspiser visuelt løftearmene for sprekker, strekking av metall eller bøyer - som alle svekke integriteten til systemet

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133896.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance