Hvordan erstatte ødelagte Side Mirror Glass i en 2000 VW Golf

Selv om 2000 Volkswagen Golf er en tysk konstruert import kjøretøy , er design og styling av Golf ligner på amerikanske laget biler . Den " glass " i en Golf er sideriss speilet festes til innsiden av speilet foringsrør med en kule og leddskål utforming . Stikkontakten er støpt på baksiden av speilglass og ballen er festet til toppen av det elektroniske motoren på innsiden av huset . Dette gjør at speilet for å snu på motoren slik at du kan justere den etter behov. Instruksjoner
en

Push ene siden av speilet i speilet casing , slik at den motsatte siden av speilet stikker ut fra kabinettet. Ta tak i eksponerte siden av speilet med hånden.
2

Skyv fingrene bak speilet og trykk tommelen mot foran speilet . Separer speilet fra motoren ved å trekke i speilet av. Svak kraft er nødvendig, men du vil ikke bryte motor .
3

Plasser den nye speil i Volkswagens speil casing og trykk på ballen og socket sammen ved å trykke på forsiden av speilet. Når du plasserer speilet i fôringsrøret , den automatisk linjer opp kontakten på baksiden av speilet med ballen på toppen av speilet motor . Trykk på forsiden av speilet til du føler at ballen og socket sete sammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133468.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance