Hvordan å gjenoppbygge 350 Engine

The 350-kubikk-tommers motor fra General Motors først dukket opp under panseret på en 1967 Chevrolet Camaro. Gjenoppbygging disse motorene er en effektiv måte å resirkulere dem for mer kraft. Det tar litt presisjon forsamlingen til å gjenoppbygge 350ci motordeler men jobben er svært givende. Bestem hva du kan gjøre og hva må gjøres av fagfolk før du begynner. Du trenger
350ci motor
Hoist (overhead vinsj)
Engine stå
Nøkler (åpen og bokser slutten)
Ratchet skiftenøkler (1/4, 3/8 og 12 tommers stasjon )
Sockets
Catch pan (avfall væsker)
Skrutrekkere
Rags
Vis flere instruksjoner
en

Koble motoren fra girkasse, alt elektrisk tilkoblinger og akselerator laster. Fest en motor løftestagdesign til motoren; koble en kjetting til hver av de to motor-lift parentes. De er plassert på toppen av motoren på forsiden og baksiden. Fest hver kjede tett med en støttemur mutter og bolt.
2

Separer eksos fra motoren på eksosmanifolden. Fjern festeskruene fra motorfester. Hook opp motoren løftestagdesign av en motor heise eller tak vinsj midt over motorrommet. Løft vinsjen linje eller motor heise nok til å gjøre løftekjeden undervist. Dra på heis bar kjedene med hånden godt inn slik at kjettingløkkene og holdebolter er posisjonert for et nivå heis.
3

Lift motoren med motoren heise eller vinsj. Hev motoren motoren monterer to inches og kontroller at motoren er helt frakoblet fra kjøretøyet. Manøvrere motoren ut av bilen og senk den ned til høyden på motoren stå.
4

Fest motoren til en motor stativ. En fire-punkts motor stativet har fire festeskruene som holder motorblokken på standen. Et stativ som lar deg rotere motoren er å foretrekke. Koble motoren løftestagdesign kjeder og heise og satt til side.
5

Tapp ut olje og kjølevann fra motoren og kast riktig. Trekk veivakselen skivene. Fjern inntak manifold, eksos manifolder og ventiler dekker. Fjern vippearmer, ventil løftere og løftere. Fjern timing kjedekasse. Trekk kamaksel og timing chain ut. Ta motoren hodet av. Rotere motoren 180 grader.
6

Fjern bunnpannen. Trekk dekkplaten av hver stempelstang, og la stempelsleiden ut øverst i motorblokken. Legg en hånd under motoren når lageret hetten er av slik at du kan hjelpe stempelet ut av sylinderen. Gjenta prosedyren til alle de åtte sylindrene er ute.
7

Ta av oljepumpe og deretter hver viktigste lagerhette av veivakselen. Trekk veivakselen ut. Ta motorblokk av stativet. Send motorblokken, motor hoder, stempler og veivaksel til en maskin butikk å omforme alle parring overflater og finpusse sylindere til lik dimensjon.
8

Sett ombygd motorblokk på stativet. Rengjør alle delene som ikke ble erstattet eller ombygd. Male motorblokken og deksler. Rotere motoren slik at bunnen av motoren peker opp. Smør og sette inn en veivaksel peiling i hvert sete. Smør veivakselen med 90W girolje og sitte den inn i lagrene. Cap veivaksel peiling og stram. Rotere motoren 180 grader.
9

Secure stempelet til veivakselen i par. Sette to olje-ringene og en trykkring på hvert stempel og installere dem i en sylinder ved hjelp av en stempel-kompressor for å presse stempelringene nok til å tillate at stempelet til å gli i sylinderboringen. Fest hver Piton til veivakselen med sin peiling og cap.
10

Sett motoren hoder tilbake på motoren. Sett kamaksel inn i motoren. Installer løftere, ventil løftere og vippearmer. Koble timing kjeden og erstatte timing kjedekasse. Rotere motoren 180 grader.
11

Installer oljepumpe og olje smerte. Rotere motoren 180 grader og erstatte ventil deksler, inntak manifold og eksos manifolder. Koble motoren til heise eller vinsj ved bruk av motor lift bar og heve motoren nok til å fjerne den fra motoren stå. Løft motoren og sentrer det over motorrommet på bilen senk den ned sine motorfester. Stram motorfester og løsne kjedene.
12

Koble motoren til eksos, overføring, gasspedalen sammenhengen og elektriske forbindelser. Kjør motoren og kontroller alle tilkoblinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133453.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance