Slik deaktiverer et Chapman Car Alarm

Chapman bilalarm er blant de vanligste alarmer funnet i nyere biler av mange ulike modeller . Når noe går galt med en Chapman alarm i alle typer kjøretøy , kan din første reaksjon være å ta den til forhandleren for reparasjon. Når dette imidlertid ikke er en praktisk løsning , eller når den forstyrrelse som forårsaker alarmen ikke er en som kan vente , er det mulig å sette alarmen ut selv. Instruksjoner
en

Finn din Chapman bil alarm. Alarmen enheten er lokalisert på forskjellige steder, avhengig av merke og modell av bilen , men det er oftest funnet under dashbordet på førersiden av bilen . Alarmen er en firkantet boks , vanligvis omtrent fire inches i diameter , og har navnet " Chapman " skrevet på sin side.
2

Sjekk å se om det er ledninger festet til Chapman boksen av en liten klemme -aktig slutt. Hvis det er ledninger , bare å koble klemmene for å deaktivere alarmen . Hvis det er noen ledninger , hvis du har å deaktivere alarmen der sirenen er plassert.
3

Åpne panseret og se bak førersiden av motoren. Du skal se en metallgjenstand som også har " Chapman " på den, med ledninger som strekker seg fra slutten. Dette er alarmens sirene . Koble fra ledningene på sirenen slik at alarmen ikke kan aktivere sirenen. The Chapman alarm er nå deaktivert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133715.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance