Fakta om Auto Diesel Mechanics

Diesel , et alternativ til bensin , krefter forbrenningsmotorer med høyere kompresjon forholdstall og komprimering tenning systemer. Diesel er mye brukt i ikke bare transport , men tunge maskiner også, noe som resulterer i et behov for kvalifiserte mekanikere som er opplært i dette området . Job Description

Diesel mekanikk ha spesifikk opplæring i aspekter av kjøretøy vedlikehold og reparasjon som er unike for dieselbiler . Spesialisering kan omfatte personbiler som biler , lastebiler , busser, tog og båter, eller tungt utstyr som kraner, bulldosere og skurtreskere .
Opplæring og utdanning

Diesel mekanikere kan lære av on- the- job training. Sertifisering er ikke nødvendig, selv om mekanikerne kan finne at avansement er enklere med offisielle legitimasjon. Fagskolene tilbyr programmer som tar mellom seks måneder til to år å fullføre , avhengig av programmet valgt .
Lønn

Ifølge US Bureau of Labor statistikk , var median timelønn for en diesel mekaniker i 2008 $ 18,94 . Lønn varierte fra mindre enn $ 12,50 til mer enn $ 28,41 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133714.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance