Hvordan Kjøl Hydraulic Fluid

Holde hydraulisk væske eller olje, er kjølig viktig å opprettholde et sunt system. Nå temperaturer over 200 ° F hemmer tilsetningsstoffer fungerer som den skal. Dette kan resultere i korrosjon, silting og oksydasjon av komponentene. Dette, i sin tur, resulterer vanligvis i fluidet trenger å byttes ut. Avkjøling av væsken er i første rekke ansvarlig for reservoaret og varmeveksleren. Det er noen skritt du kan ta for å sikre at disse enhetene gjør jobben sin så effektivt som mulig. Instruksjoner
en

Tøm hydraulisk væske ut av systemet. Skru lokket på bunnen av tanken, og la oljen renne ned i en stor plastbeholder. Pass på at systemet er slått av og er helt avkjølt før begynnelsen.
2

Sjekk status på reservoaret. Det stive ledeplater på veggen er utformet for å maksimere overflatearealet som skal absorbere varmen. Hvis det er rester eller sediment caking eller tetter baffles, vil mengden av varme blir absorbert ikke være tilstrekkelig for systemet. Rense ut klaffer med en stålbørste.
3

Undersøk varmeveksleren. Varmeveksleren skal ligne en radiator av former, med kryss og tvers slange koblet til aluminiumsribber. Hvis lamellene er innsnevret, deretter varmeoverføring vil bli redusert, økning av temperaturen av fluidet. Manuelt plass finnene ut om nødvendig. Avhengig av typen av varmeveksleren må, kan mengden av nødvendig plass variere. Finn modellnummeret og ta kontakt med en ekspert på en deler butikken for informasjon om ditt spesifikke veksler. Som en hovedregel bør ingen av finnene skal berøre hverandre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133543.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance