Slik fjerner rocker paneler Fra en Chevy Truck

Når en Chevy lastebil aldre og blir utsatt for uønskede veiforholdene for år eller kanskje tiår, de rocker paneler ta mye av misbruk. Salt kan komme inn mellom platene, som danner rust over tid. Etterhvert panelene må byttes. Dette er en komplisert prosess som involverer skjæring, sveising og forme metall, så det er ikke for nybegynnere bil byggmester. Før du erstatter panelene, derimot, må du fjerne de gamle. Du trenger
Permanent markør
Replacement rocker panel
Drill
Spot sveis kutte biter
Air kompressor med luft linje
Vernebriller
hørselsvern
Hansker
Pneumatic vinkelsliper med cut-off hjul
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser rocker panel trenger utskifting. Bestemme hvor mye av rocker panel du vil erstatte, og dette avhenger av tilstanden til den opprinnelige rocker. Bruk hele erstatningsdeler, eller bare en liten del. Hvis du ønsker å kutte ned erstatningsdeler, bruker du vinkelsliper med cut-off hjulet til å klippe det til riktig størrelse.
2

Hold den nye panel over rocker der du vil klippe det, og markere omkretsen av erstatning panel med sprittusj. Trekk av erstatning og kontrollerer plasseringen er riktig.
3

Sett på vernebriller, hansker og hørselvern. Fest vinkelsliper med cut-off hjulet til luftkompressor gjennom luften linje, og kuttet innsiden av de faste iletau på lager rocker.
4

Hold den nye rocker i hullet og verifisere montering. Hvis det ikke passer, trim hullet til størrelse ved hjelp av vinkelsliper til det er ca en 1/16-inch gap mellom erstatning panel og aksjen rocker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133542.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance