Hvordan få Transmission Fluid spylt med et oljeskift

Flushing overføringen er like viktig som å endre motorolje. Mens overføring væske varer langt lenger (omtrent 10 ganger så lang som et spørsmål om faktum), enn motorolje, kjøring med dårlig overføring væske ber om en overføring svikt. Med det i tankene, er det en god idé å se om du kan ha overføring væske spyles samtidig har du din olje endret på 30.000 kilometer intervall foreslått av de fleste bilprodusenter. Du trenger
Telefon
Liste over lokale automotive reparasjon anlegg
Vis flere instruksjoner
en

Ring din normal bil verksted og spør dem om de har en sertifisert overføring tekniker på vakt. Hvis de sier ja, be om et pristilbud på å utføre en overføring flush samtidig.
2

Ring andre lokale butikker, og stille de samme spørsmålene du spurt av den første butikken til du har flere å velge mellom for overføring flush og oljeskift service.
3

Bestem hvilken butikk har overføring tekniker, overføring flush evne og beste tid og pris som passer dine spesielle behov.

4

Ring butikken du bestemt deg for og bestille time for å få tjenestene utført. Be om å få se den gamle girolje og snakke med overføring tekniker for å få en idé om sendingen din indre tilstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133427.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance