Hvordan installerer jeg et dørhåndtak på en 1991 Nissan Pathfinder?

En dør håndtak på 1991 Nissan Pathfinder gir tilgang til kjøretøyet og bidrar til å beskytte den. Mange deler er innlemmet i utformingen av et dørhåndtak. Håndtaket, lås og mekanismer som driver de dørhåndtaket er laget for din bil. Når du installerer et dørhåndtak for din Nissan Pathfinder, må du bruke riktig verktøy for å fullføre oppgaven. Du trenger
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
Stikknøkkel satt
Replacement dørhåndtaket
Vis flere instruksjoner
en

Åpne dør som du installerer et dørhåndtak. Fjern hettene som dekker din Pathfinder indre dørpanelet. Bruk en flat skrutrekker til å lirke hettene av.
2

Fjern skruene som holder din plast indre dørhåndtaket på plass. Bruk Phillips skrutrekker for å fjerne skruene. Sett til side skruene for reinstallering.
3

Løft og trekk Pathfinder indre dør panelet ut av døren. Deler av panelet vil fortsatt bli klippet inn, så du må bruke litt kraft for å fjerne dørpanelet helt. Plastklemmene er integrert i døren panel og vil ikke bli skadet når fjernet.
4

Skrell bort plast vann dekselet festet til utsatt døren. Plastdekselet vil bli brukt til reinstallering når dørhåndtaket er installert.
5

Fjern de to boltene fra dørhåndtaket, med en pipenøkkel.
6

Løsne låsing nålestikk fra dørhåndtaket. Skyv døren sakte ut av bilen og kast den.
7

Monter erstatning dørhåndtaket inn i hullet og monter låsing prods inne. Test håndtaket når du har montert låsemekanismen nålestikk.
8

Monter det nye dørhåndtaket med de to boltene. Bruk pipenøkkel til å stramme boltene og monter plast været dekselet tilbake på innsiden av døren.
9

Monter den indre dørpanelet på døren din. Fest døren panel med Phillips skruene. Plasser plast dekker over skruehodene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133822.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance