2004 Chevy Trailblazer Differential Problemer

En differensial er egentlig en mini-girkasse som overfører roterende kraft til to aksler. Differensialen eksisterer for å gjøre rede for forskjellen i rotasjon mellom venstre hjul og høyre hjulet når en bil er å gjøre en sving. I tunge biler, som en Chevy Trailblazer, er en limited slip differensial brukt da det kun åpner for en viss slip mellom venstre og høyre side for å tillate større trekkraft. Utslitt Gearing

Slitt gearing kan føre til tap av kraft og redusert akselerasjon. Differensialen har mange tannhjul, drev og planetgir som alle samhandler. Hvis tennene på en hvilken som helst av de rettet overflater slites ned, kan dette redusere differensial evne til å få strøm til hjulene. Du kan være i stand til å høre en skrapelyd, spesielt med en limited slip differensial, som skulle tilsi dette. Det kan repareres, men det er ofte billigere bare å erstatte hele differensial.
Broken Gears

Broken planetgir kan føre en bil for å miste veigrep ved bestemte hastigheter . Planetgirene overføre makt fra de indre tannhjul til de ytre tannhjul. Noen planetgir er bare engasjert på visse RPM nivåer så dette kan bli lagt merke til av strømbrudd bare når bilen når en viss RPM terskel. Hvis planetgir har løsrevet fra sin bane, vil du høre clunking støy fra bakakselen. Dette krever en fullstendig utskifting av differensial.
Slitte ut Clutch

En clutch i limited slip del av differensial kunne ha slitt ut. Hvis dette skjer, vil det ikke være noe støy, men hvis bilen er i en lav trekkraft miljø, som våt asfalt, vil du få betydelig hjulspinn uten trekkraft. Den limited slip differensial er utformet for å hindre at dette skjer, spesielt under belastning. Clutchen kan erstattes av noen mekaniker og krever ikke en erstatning differensial med mindre det er andre skader stede.
Korrosjon

Korrosjon på utsiden av differensial kunne forårsake akslene som fører inn i og ut av enheten for å brekke. Dette kan bli lagt merke til av mangel på strøm blir sendt til baksiden. Du vil kunne høre transaksel spin (som sender strøm til differensial), men bakhjulene vil ikke flytte (som differensial har ingen makt til å sende).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133698.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance