Classic Truck Vindu Installasjon Tips

Hvis du gjenoppretter, ombygging eller rett og slett bare å fikse opp en klassisk lastebil, må du kanskje bytte ut eller installere et nytt vindu. I alle kjøretøy, sitter glasset inne i en regulator som er plassert inne i lastebilen døren og kontrollert av en hånd sveiv. For å installere det nye glasset du kommer til å trenge å kunne få tilgang til innsiden av lastebilen døren. Glass Installasjon

Når du installerer vinduet glass i en klassisk lastebil, sørg for å plassere vinduet glass inn i dørkarmen. Det er avgjørende for vinduet for å sete inn i regulatoren slik at den kan reise flytende gjennom vinduskarmen. Ett glass har blitt sittende ordentlig på regulatoren, koble alle vinduet komponenter så raskt som mulig. Jo lenger vinduet og døren er fristilt, jo mer sannsynlig vinduet falle ut av regulatoren.
Glass fjerning

Et viktig skritt når du installerer glass til et klassisk lastebil er å fjerne eksisterende glass. Du bør alltid være svært forsiktig hvis glasset er knust. Generelt bør du alltid prøve å ha et par ekstra kraftige hansker når du arbeider med alle typer glass. For å fjerne glass, skrelle bort vannet skjoldet og tetningslister at beskytte innsiden av bildøren fra stygt vær. Dersom kjøretøyet har blitt modernisert, må du kanskje koble høyttalerkabel fra døren ved å fjerne skruene som fester den til døren. Deretter kobler boltene som holder vinduet inne i regulatoren.
Trim Panel fjerning

Et annet tips når du installerer et nytt vindu til et klassisk lastebil er å koble døren trim panel og fjerne det. Alltid koble fra bilens batteri før du gjør dette trinnet. Vanligvis vil klassiske biler har manuelle vinduer slik at du er nødt til å fjerne vinduet sveiv. Men hvis vinduet har en ettermarkedet makt vindu oppsett, er du nødt til å koble de elektriske kontaktene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133699.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance