Hvordan finne Tjenesten Historie på en bil

Før du kjøper en ny eller brukt bil, må du forskningen sin historie. Kjenne et bilens service og reparasjon historie kan varsle deg om potensielle problemer i fremtiden. Dette gjelder spesielt for berging biler, som gjennomgår en betydelig mengde av reparasjon og service arbeid under ombygging og restaurering prosessen. Kjøretøy rapportene er tilgjengelig gratis, men du må gi spesifikk informasjon om den aktuelle bilen for å få rapporten. Instruksjoner
en

Finn bilens Vehicle Identification Number (VIN). Finn VIN på bilens dørkarmen eller i motorrommet. Se etter en liten metallplate med 17-tegns nummer trykket på den.
2

Gå til statens Department of Motor Vehicle hjemmeside. Skriv inn VIN nummer i nettstedets kjøretøy historie database. Klikk "Enter" for å starte et søk av bilens komplett service historikk.
3

Se etter rapporter om et vrak, vannskader eller kilometerteller svindel. Rapporten vil også indikere om bilen var stjålet eller utsatt for en produsent tilbakekalling. Skriv ut rapporten som referanse.
4

Kontakt forhandleren eller produsenten for å få ekstra service informasjon knyttet til en tilbakekalling eller vrak.
5

Forvent en lengre historie for en kjøretøy som har blitt ombygd eller reddet fra et vrak. En berging kjøretøy anses å ha reparasjonskostnader som overstiger 70 prosent av sin pre-skadebeløpet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133666.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance