Hvordan erstatte en Timing Chain Cover

En timing kjedekasse beskytter timing chain koble en motorens veivaksel til kamaksel sin. For små-blokk Chevrolet motorer, det ligger ved foten av radiator fan akselen. Det er viktig å merke seg at du må vite hvordan du bytter en timing kjedekasse hvis du skal bygge en motor eller bytte kamaksler. Dette ganske enkelt ser prosjektet kan bli utfordrende uten å følge de riktige trinnene. Du trenger:
Fan akseltetning
Hammer
pakning lim
Pakninger (bunnpanne, timing kjedekasse)
Front motor segl
Wrench
Vis flere Instruksjoner
en

Sett en veivaksel tetning inn i åpningen av timing kjeden dekke, og trykk den på plass. Påføres et tynt lag av pakningen lim til den maskinerte motor sete for tidspunktet kjededekslet på forsiden av motoren. Plasser en timing kjedekasse pakningen på pakningen lim og justere hullene i pakningen med skruehullene i motoren. Påfør pakning lim på toppen av pakningen deretter plassere registerkjede dekselet på pakningen.
2

Skyv enden av radiator fan akselen gjennom hullet i timing kjedekasse og skyv timing kjedekasse over timingen kjettingledd kamakselen utstyr til veivakselen utstyr på forsiden av motoren. Sørg for å justere skruehullene på dekselet med skruehullene i motoren. Gå raskt å sette timing kjeden på plass og begynne å sette inn bolter på langt poeng, øverst til høyre, øverst til venstre og nederst i midten, for å holde dekselet på plass.
3

Sett inn og stram alle timing kjeden dekker bolter. Sett inn en front viktigste segl i leppe av timing kjedekasse hvor den vil møte bunnpannen. Bruk pakning lim for å sikre en bunnpanne pakning på plass. Plasser bunnpannen på pakningen sin. Pass på at det er en god tetning der timing kjedekasse og bunnpanne møtes.
4

Stram alle boltene på bunnpannen og timing kjedekasse. Inspisere sømmene av både panseret og fortsette å montere motoren eller avslutte reparasjon ved å fylle motoren med olje for å teste pakningene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133439.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance