Hvordan erstatte en stjålet bil Key

En stjålet bil nøkkel kan være en stor ulempe. I motsetning til en permanent mistet bilnøkkelen, som kan byttes ut, krever en stjålet bil nøkkel en ny lås for bilen, i tillegg til en ny nøkkel. Moderne tastene har elektroniske sikkerhetssystemer som er vanskelig å duplisere, så du må kontakte din forhandler og bli henvist til en kvalifisert låsesmed. Hvis bilnøkkelen har blitt stjålet, bør din primære bekymring er å sikre sikkerheten til kjøretøyet. Når bilen er sikker, kan du begynne å erstatte låsesystem. Du trenger
Kjøretøy tittelen
Kjøretøy registrering
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt det lokale politiet, og varsle dem om at nøklene ble stjålet. Pass på å gi en fullstendig redegjørelse av kriminalitet. Informere dem hvis du tror at tyven kan forsøke å bruke nøklene til å stjele bilen. Hvis de stjal andre taster, så vel, la politiet vet hva de har tilgang til.
2

Forhindre tyven fra å få tilgang til kjøretøyet. Kontakt en lokal tauing tjeneste å ha kjøretøyet flyttet til et trygt sted. Du kan være i stand til å finne en tauing tjeneste som også tilbyr låsesmed tjenester.
3

kontakt med bilforhandleren. Spør hva de tar betalt måtte taste sikkerhetssystemet på kjøretøyet.
4

Kontakt lokale låsesmed tjenester. Spør om de tilbyr omnøkling tjenester for bilen din, og hvor mye de koster. Mange låsesmeder tilby sine tjenester til lavere kostnader enn giveren. Velge en hederlig låsesmed.
5

Ta med bilen til forhandleren eller et hederlig låsesmed, å ha dem rekey din bil. Noen låsesmeder kommer til bilen og forhandleren kan tilby å sende en bergingsbil, ellers vil du ha for å leie en bergingsbil til å flytte kjøretøyet. Vær forberedt på å gi bevis på at du eier bilen, inkludert tittel og registrering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133652.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance