Risiko for Endre Gammel Standard Transmission Fluid

Generelt mekanikere anbefaler regelmessig utskifting av overføring væske for optimal overføring ytelse. Ifølge Trust My Mechanic.com, bør overføring væske skiftes hver 25.000 miles. Men det er risiko forbundet med å endre overføring væske. De fleste av de problemer oppstår med eldre, dårlig vedlikeholdte kjøretøy, men nyere biler kan også møte noen av risikoene i tillegg. Slipping

En av de viktigste risikoene som er involvert med å endre overføring væske i en bil er bare en bekymring for høy kjørelengde kjøretøy som ikke har hatt regelmessig overføring væske erstatning. Kjøretøy med over 80.000 på samme overføring væske bygge opp en sot av støv og metallspon inne i væsken. Over tid bidrar til denne sterke væske faktisk utførelsen av overføringen fordi overføringen blir slitt bort av partiklene i væsken. Når væsken er endret, kan den nye væsken føre til overføring til å skli fordi det har ingenting å hente inn noe mer.
Fluid Partikler

En annen risiko forbundet med skiftende den gamle standarden overføring væske er risikoen for noe av det gamle fluid som er igjen i overføringssystemet. Disse flytende partikler vil blande seg med den nye væske, som hurtig kan forurense den nye væske. Når væsken er forurenset, er du tilbake til der du startet. Med mindre du skylle den gamle væsken ut helt, det er få fordeler med å bytte ut girolje.
Dirty Filter

Ikke endre overføring filter sammen med fluidet kan også forårsake en tilsvarende fare for kontaminering som ikke fjerne alle partikler av opprinnelige væske fra overføringssystemet. Filteret skal alltid byttes når væsken er erstattet for å unngå risiko for forurensning.
Flushing Risks

En vanlig måte som mekanikere endre overføringssystemet væske er å skylle den ut med en pumpe system og erstatte den med ny væske. Hvis trykket i pumpen er for høy, kan hele overføringssystemet bli skadet. Den kraftige flushing kan også banke rusk og skitt som er inne i overføringssystemet løs, som vil forurense overføringssystemet og kan kreve omfattende reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133711.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance