Mercedes Benz anbefalte serviceintervaller Krav

Når du kjøper en Mercedes-Benz kan du være nesten sikker på at du kjøper inn en fullt fungerende stykke luksus som vil vare i mange år framover. Men for å sikre at din Mercedes-Benz fortsetter å opprettholde sin høye standard for ytelse, må du betjene din bil regelmessig ifølge Mercedes-Benz anbefalte standarder. Funksjon

Mercedes-Benz er dedikert til å sikre at deres biler fortsetter å opptre på som-ny tilstand gjennom selskapets anbefalte service planer. Per Mercedes-Benz retningslinjer, bør den første tjenesten oppstå 5000 til 6000 miles etter å kjøpe bilen. Derfra varsler din Mercedes-Benz bildeler deg når A-Tjenesten skal skje ved å lyse opp en enkel skiftenøkkel-ikonet på kontrollpanelet. Om lag 5000 til 6000 miles etter at A-Service bør du ha en annen inspeksjon og dekk rotasjon. Derfra varsler bilen deg om at B-service bør skje ved å belyse to fastnøkler på kontrollpanelet.
A-tøy

anbefalt A-Tjenesten omfatter en myriade av tjenester, som for eksempel dekk rotasjon med utelukkelse av AMG, Sport og SLK-modeller. I tillegg tjenesten inkluderer en inspeksjon og registrering av dekk dybde, korrigering av dekktrykk og motor oljeskift og oljefilter erstatning. Bilen gjennomgår også en funksjon sjekk av varsellamper, frontlykter, utvendige lys, setebelter, vindusviskere og skiver. Luftfiltrene er rengjort og kontrollert, er kjølesystemet inspisert, bremser er sjekket for pad tykkelse og tilstand av plater og smøring tjeneste for hette hengsler og lås sylindere er igangsatt. Det er anbefalt av Mercedes-Benz at du bare lar Mercedes-Benz Factory utdannede og sertifiserte teknikere til å utføre tjenesten på din bil.
B-service

The B-service kommer etter økt kjørelengde på bilen din. The B-Tjenesten omfatter funksjonen sjekk, kjølesystem inspeksjon, brems inspeksjon og rotasjon av dekkene som A-service, men går videre i andre aspekter. For eksempel erstatter B-service vinduspusser inserts og tjenester til vindusspyleanlegget system. I tillegg inspiserer B-service tilbakestiller fleksibel service system skranken og aksel kuleledd og beltet i bilen. Ytterligere tjenester inkluderer en inspeksjon av start-og ladesystem inkludert batteri og klimakontroll kuldemedium. Formålet med B-Tjenesten er å identifisere og kurere noen slitasje på bilen din etter at du kjøpte den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133637.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance