Anbefalt motor Stand Beholdere for V-8 motorer

En rullende motor stativ er en nødvendig del av utstyret for reparasjon og vedlikehold butikker. Denne typen stål motor Stativet holder og transporterer bilmotorer gang aa mekaniker har fjernet dem fra et kjøretøy. Når du bruker disse stands, vil din viktigste forberedelse oppgaven innebære matchende stativet vekt kapasitet til vekten av V-8 motor. Ved hjelp av en undervurdert stativ kan opprette en katastrofal feil, noe som kan føre til permanent skade på motor og utstyr i nærheten, samt skade tilskuere. Motor Stand Kapasitet

Motor stands har karakterer basert på deres vekt kapasitet. Den vanligste stilen av motor stativ er en rullende, utligger stå at boltene til motorens svinghjul. En entry-level V-8 motor stativ har en rating for 1250 til £ 1500. og er ment for bruk sammen med små-blokk med seks og åtte-sylindrede motorer. Tunge kommersielle stands, vurdert for opptil 6000 kg., Støtter større lastebil og dieselmotorer. Rangert av deres vekt kapasitet, bør disse står bare bære motorene godt innenfor kjøretøyets tekniske begrensninger.
Pneumatiske og Worm Drive Høydejustering

Engine står gi mekanikere med lett tilgang til motoren for vedlikehold, reparasjon og ombygging. De lar mekanikeren å justere motorens høyde og vippe motoren for enkel tilgang. På lighter-duty stands, avhenger høydejustering på pneumatiske styringer. Kraftige stands har en orm stasjonen utstyr, som gjør det mulig for enkel høydejustering selv når støtte en 2 - til 2,5-tonns motor
Vippe Motor Mount Adaptere
.

Motor stå tilbehøret gir en rekke vippe-head motor adaptere. Stativet gir mekanikeren 360-graders adgang til motoren. Derfor må mekaniker bolt motoren fast til stativet. Ved bruk sammen med en utligger motor stativ, disse adapterne sikre en positiv sammenheng mellom motor og stativet, i motsetning til motoren bare hviler på toppen av stativet.
Under-Engine Cradle

motsetning til cantilever-modell, bærer under-motor vugge motoren fra undersiden. Den utkragete motor Stativet holder motoren ved enden og tillater mekanikeren enkel tilgang til hver overflate. De under motor vugge ikke tillater høydejustering. Den beste bruken av denne stilen motor vugge, som kan bære opp til 2000 kg., Innebærer transport av en motor fra en stasjon til en annen for diagnostikk og testing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133828.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance