Powder Coat Paint Spesifikasjoner

Powder strøk maling er et mye brukt materiale i etterbehandling industrien. Denne typen maling er holdbar, lett å bruke, egnet for store prosjekter og produserer ubetydelig eller ingen farlig avfall. Avhengig av fargen og jobb på hånden, kan pulverlakkering maling tilpasses for hver bruker. Sammensetningen av pulver strøk maling gir den svært spesifikke fordeler og ulemper. Material

Pulverlakkering maling består av plast komposisjoner som er fint pulverisert. Det krever ikke et oppløsningsmiddel, som holder bindemiddel og fyllstoff av en maling i flytende form. Pulverbelegget blir påført og deretter varmet opp, hvoretter den vil danne en hard hud. Denne hud er vesentlig hardere enn et resultat av tørkede flytende maling. Dette seighet gjør det ideelt for belegg metaller på enheter som kan ha å motstå hard bruk og forhold, slik som sykkelrammer eller kjøretøy. Pulverlakkering kommer i termoplast og herdeplast harpiks.
Fordeler

Pulverlakkering kan resirkuleres og gjenbrukes hvis brukeren ved et uhell i løpet spray når du maler. Med mindre du er uforsiktig, kan du bruke ett hundre prosent av pulver strøk maling ved hver søknad. Som et resultat av dette er mindre farlig avfall generert for å påvirke dere eller miljøet. Mens tykkere og sterkere, er utseendet av pulver strøk maling til jevn, og ofte jevnere, enn konvensjonelle flytende maling. Maleren kan male med hurtighet og brukervennlighet, som maleri horisontalt og vertikalt vil ikke skape mønster avvik i sluttresultatet.

Ulemper

make-up av pulverlakkering fører det til å bryte ned under eksponering av UV-stråler. Det sammenbrudd kan ta mellom fem til ti år, og mens gradvis, er det fortsatt betydelige og synlige. Pulverbelegget blir best anvendes i store mengder, som på bilkarosserier. Når du ønsker å male en tynn film eller et mindre objekt, kan pulverlakkering være vanskelig å jobbe med, og teksturen av tørkede strøk være krøllete, flekkete eller for tykt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133706.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance