Hvordan få forsikring for Toolbox hvis du er en mekaniker

Når du arbeider som mekaniker , er det uunngåelig at du vil påløpe et bredt utvalg av verktøy . Disse verktøyene , da var sammen , kan ofte være verdt tusenvis av dollar og er vanskelig å erstatte i tilfelle at de er mistet eller stjålet. Det er selskaper som er spesielt opptatt av å gi verktøykasse forsikring til mekanikere og andre som er avhengige tungt på verktøy til å utføre sine daglige oppgaver . Instruksjoner
en

Ta kontakt med din butikk formann å sikre at verktøyene ikke allerede er dekket av butikkens forsikring. Mens de fleste butikk forsikringer ikke dekker enkelte mekaniker verktøy , er det alltid best å sjekke før du kjøper din egen.
2

Ta lager av alle dine verktøy og prøve å vurdere en total verdi. Det er en god idé å lage en liste over dine verktøy og hva hver enkelt er verdt --- dette vil hjelpe deg å finne en total og vil også aide i katalogisering mulige tap .
3

Kontakt et verktøy forsikringsselskap og få et tilbud på en politikk som fungerer for deg . Som et eksempel , Garage Guys and Pro - TEC begge har ulike nivåer av dekning for opp til $ 50000 verdt av verktøy.
4

Fyll ut hva papirarbeid kreves av leverandøren du velger å sluttføre din politikk . Sørge for at papirene er riktig utfylt er et kritisk punkt i dekker dine verktøy .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133611.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance