Hvordan erstatte en Jeep Commander Mirror

sidespeilene på Jeep Commander er støpt på speilet motor. Denne er plassert inne i det store speilet sammenstillinger boltet til det øvre hjørne av døren. Skifte speilet kan se vanskelig, men faktisk, speilet boltene på plass ved hjelp av tre studs støpt til slutten av forsamlingen og tre nøtter, som ligger bak panelet på innsiden av døren. Derfor tar det svært få verktøy og bare litt tid å endre speilene på Commander din. Du trenger
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren til Jeep Commander og ruller ned vinduet. For å unngå å skade lakken på døren, må du ha tilgang til å holde speilet forsamlingen mens du fjerner mutrene som fester speilet til døren. Dette hindrer studs støpt på siden av speilet forsamlingen fra skrape døren.
2

Fjern tilgangspanelet fra innsiden av døren ved å trekke utover på den. Tilgangspanelet er i det øvre hjørnet av døren, rett overfor speil forsamlingen.
3

Koble det elektriske ledningsnettet som kobler motoren inne i forsamlingen med bryteren for elektriske speil. For å gjøre dette, trekker de to kontaktene fra hverandre.
4

Fjern de tre monteringsmutterne som fester speilet til døren med en dyp brønn socket og skralle. Husk å holde speilet mens du fjerner nøtter.
5

Trekk speilet ut av døren og plassere stenderne i den nye speil forsamlingen inn døren. Hold døren mens du strammer speilet på plass med nøtter.
6

Koble ledningsnettet å legge strøm tilbake til motoren inne i speilet montering.
7

Sett tilgangspanelet på plass og slå lett med håndflaten din for å låse det på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133612.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance