Hvordan Hydraulisk Floor Heiser arbeid?

Hydrauliske systemer gir en betydelig mengde strøm som ellers ikke ville være mulig i manuell arbeidskraft alene. Gulv heiser er praktisk for arbeidstakere som ellers ville trenge for å klønete bøye, strekke eller klem rundt objektene de arbeider på . Væsker

Avhengig av nivå av hydraulisk pressurization nødvendig, kan enhver ikke - komprimerbare væske brukes for hydraulikk , inkludert luft. Luft er effektive i små systemer , men kan lekke mer enn ønsket når trykket endres . Dermed olje og spesialiserte hydraulisk væske er mer passende for større systemer .
Pressurization

Tilknyttede systemer har reservoarer som holder væsken beregnet for overtrykk . Når trykket er nødvendig for å heve gulvet heisen , blir fluid pumpet elektrisk eller manuelt inn i systemet. Når den ønskede høyde av heisen er oppnådd, vil trykket enten manuelt låst på plass av en bremse , eller elektromotorer drives etter behov for å opprettholde det ønskede nivå av trykk. Når bremsen slippes, er trykket lettet , slik at væsken renner tilbake i reservoaret til ønsket nivå er nådd .

Farer

Hydrauliske systemer er avhengig av et lukket system for å sikre pålitelighet . Små lekkasjer er skadelig for sikker drift og kan fort utvikle seg til store, katastrofale hydrauliske lekkasjer . Hydrauliske bremser bør alltid ha en backup system i tilfelle svikt , spesielt når folk arbeider under tungt utstyr som løftes .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133685.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance