Automotive Elektrisk Verktøy

Automotive elektrisk verktøy spare tid og øke effektiviteten av arbeidet ditt. Enten du er profesjonell eller du bare ønsker å spare penger på reparasjoner, vil elektriske verktøy hjelpe deg å nå dine mål lettere. Mest bilbransjen elektriske verktøy faller inn i to grupper --- og uten ledning. Stasjonære verktøy tendens til å være kraftigere enn batteridrevne maskiner, men kan batteridrevne verktøy brukes nesten hvor som helst inntil deres batteriet går tomt for strøm. Selv om ulike typer batterier brukes på forskjellige batteridrevne maskiner, er det meste av batterier basert på nikkel metall hydrid (NiMH) og nikkel kadmium (NiCd). BENKSLIPEMASKINER

BENKSLIPEMASKINER brukes for sliping skjærende verktøy og grov sliping. De er en type benchtop slipemaskin og deres varemerke er allsidighet. Avhengig av graden av sliping hjulet, er disse typer kverner også brukes for sliping av diverse andre verktøy og for grov bearbeiding av metaller. Alle batteridrevne maskiner kan brukes til polering, siden de lett kan utstyres med en stålbørste hjul (rasping hjul).
Elektrisk Drills

Elektriske øvelser er trolig den vanligste verktøyet i bruk i dag, og de kan finnes i de fleste garasjer. Som de fleste automotive elektrisk verktøy, de også kommer i to hovedversjoner. Stasjonære elektriske driller har en plugg, og de trenger å være koblet til en elektrisk rutenett. Det er grunnen til at de er begrenset i bruk. Enten du har en lang skjøteledning eller ikke, er sjansen stor for at du en dag vil være i behov for en oppladbar elektrisk drill. Spesielt fordi de siste årene batteridrevne elektriske driller har gjort fremskritt, og nå har ytelse tilsvarende ledning øvelser. Selv om batteriet går tomt for strøm, de fleste modeller som selges med medfølgende utskiftbare batterier, og de spenner 9-16 volt for nybegynnere og 32 volt for fagfolk.

Varmluftspistoler
med

Heat våpen er svært lik hårføner. De ser like ut, og de også avgir en strøm av varm luft. Men, de kjører på mye høyere temperaturer, og brukes til alle slags oppgaver: maling striping, varme krymper, tre tørking, krumming og sveising av plast, mykgjørende lim og opptining av frosne rør. Utgangen lufttemperatur på varmluftpistoler fra 100 til 550 ° C (200-1000 ° F). Det finnes to typer varme våpen, basert på varmeelementet. Det er de som produserer varme ved elektrisk motstand, og andre som varme ved gass-flamme, som så blir drevet av en vifte. Når du arbeider med varme våpen, må man unngå å bli brent.
Andre Automotive Elektrisk Verktøy og sikkerhet

Alle bilbransjen elektriske verktøy, inkludert sager, muttertrekker, Sanders og poleringsmaskiner, kan multi-meter, test lys, skannere og andre, forårsake alvorlige farer som brannskader og sjokk. Det er viktig å ikke undervurdere elektrisitet. Selv en liten mengde kan føre til hjertesvikt og alvorlige brannskader. For å unngå skader og mulig død, må elektroverktøy være jordet eller drevet av en lavspent isolasjonstransformator. Bruk alltid hansker og vernestøvler og aldri avsløre disse verktøyene for vann eller fuktighet mindre hvis de er godkjent for slik bruk av produsenten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133880.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance