Bytt Side View Mirror på en Pontiac Aztek

Speilene på Pontiac Aztek mount innsiden av speilhuset , som festes til siden av Pontiac dør. Pontiac designet huset for å beskytte speilet i en eventuell kollisjon . Men hvis påvirket hardt nok , bryter speilet fortsatt . Kjøring med en brukket sidespeil kan resultere i et sitat hvis dratt over i en trafikk stopp . Hvis speilet er ødelagt , erstatte den med en ny. Du trenger
Støvsuger
Vis flere instruksjoner
en

Fjern plast skår av speilet fra speilhuset på Aztek . Dersom speilet er fremdeles montert på motoren som ligger inne i huset , trekker den ut stykker for å fjerne dem . Klemmene på baksiden av speilet er laget for å skille når du trekker i speilet.
2

Sweep de små skår av plast speil ut av huset med en støvsuger. Noen små biter igjen i huset kunne jam mellom husveggen og speil linse, hindrer deg fra å være i stand til å justere speilet i fremtiden .
3

Plasser den nye speil i boliger. Klipsene automatisk stille opp med motoren. Trykk på speilet for å tvinge klipp til spredt fra hverandre og kollapse rundt speilet motor . Du vil føle speilet pop på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133619.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance