Slik installerer du et 3000GT Dynamo Belt

Generatoren belte av din 3000GT er en enkel enhet som utfører de elementære oppgaven med å overføre roterende bevegelse fra den harmoniske balancer til dynamoen skivene. Uten belte, ville 3000GT er helt tomt batteri innen en times tid. Du kan installere en 3000GT dynamo beltet, selv, med noen få enkle verktøy i en ettermiddag. Installasjonen av en ny dynamo belte bør skje i 30.000 miles, så vel som med en hvilken som helst 60 000 eller 100 000 mil rutinemessig vedlikehold du utføre på kjøretøyet. Du trenger
Tire blokker
Hydraulisk jekk
Jack står
Flat skrutrekker
Tire jern
Drive socket
Socket, 10 mm, 12 mm, 12-mm, 14 mm-
Socket utvidelser, 3 tommer og 6 inches
Cord tau, 6 ft
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
1

Fjern den negative terminalen kabelen fra bilens batteri.
2

Sikre bilen med de dekkene blokker.
3

Løft fronten på bilen ved hjelp av en hydraulisk jekk. Støtt 3000GT med bukker, samt jack, for å sikre at det er trygt på plass.
4

Fjern førersiden dekket for å få tilgang til motorservice panel ligger i hjulbrønnen.

5

Fjern splash skjold under fronten av bilen. Skjoldet holdes på plass med tre "tappe" skruer, to bolter og fem metallklips. Når festene er fjernet, legg dem på et sikkert sted for å unngå å miste dem.
6

Fjern motoren dekselet på førersiden hjulbrønn. Dekselet holdes på plass med tre bolter og to skrue klipp. Sett dekselet til side når den er fjernet.
7

Løsne spenningen skivene ved å dreie skruen mot urviseren. Skyv skivene ned til å passe dynamoen beltet over dynamoen skivene, drivhjul og spenning trinse.
8

Stram spenningen skivene til dynamo beltet har ikke mer enn 1/8 en tomme av "play . " Hvis beltet er for løs, vil beltet gjør en skrikende støy som motoren går.
9

Re-installere kjøretøy komponenter og plassere hjulet tilbake på kjøretøyet. Senke bilen og koble den negative terminalen kabelen til batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133635.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance