Hvordan beregne Mustang Wheel Rate

Uansett størrelse , år , stil og merke av mustang rattet i en bil , er lastebil eller SUV , teknikken for å avgjøre hjulet rangere det samme. Hjul hastighet, som er fjær hastighet realiteten måles ved rattet , er mengden av kraft som kreves for å komprimere en fjær 1 tomme . Du kan bruke en formel for å beregne den mustang hjulet rate for en bil hvis du vet om våren rate, bevegelse ratio og våren vinkel. Enhetene for målinger for både hjulet hastighet og fjæringsgrad er pounds per tomme. Du trenger
Kalkulator
Bil manuell eller våren manuell
Vis flere instruksjoner
en

Definer parametrene du trenger. Formelen du skal bruke heter det at hjulet rate ( WR) i pounds per tomme er lik kvadratet av motion ratio ( R ) ganger våren rente ( L ) ganger sinus til våren vinkel ( ) i grader . Derfor trenger du tre parametre : "R ", " L" , og " theta "
2

Gjør regnestykket . . Beregn "R" times " R" times " L " for å få en enkelt verdi , som vi vil kalle den første periode . Beregn sinus av " theta " ved hjelp av en kalkulator for å få en enkelt verdi , som vi vil kalle den andre periode .
3

Utfør beregningen . Beregn de første sikt ganger det andre leddet ved hjelp av en kalkulator for å få mustang hjulet rate i pounds per tomme .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133838.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance