General Motors Powertrain Garantiinformasjon

General Motors tilbyr en drivverket garanti som varer i fem år eller 100.000 miles , avhengig av hva som kommer først til kunder av sin Chevrolet, Buick , GMC og Cadillac merkevarer. Garantien er tilgjengelig på alle personbiler , lette lastebiler og varebiler , men ikke på middels plikt lastebiler . Reparasjoner

GM drivverket garanti dekker reparasjoner på visse motor og drivverk , inkludert motor reparasjoner til deler inkludert topplokk , blokk og oljepumper . Overføring , transaksel og overføre saken er dekket, som er reparasjoner for å drive systemer, inkludert final drive bolig og aksel sjakter .
Dekning

GM gir ikke garanti på deler må repareres på grunn av en ulykke , misbruk , mangelfullt vedlikehold og dårlig kvalitet drivstoff. Det er ingen egenandel belastes kunden for reparasjoner utført som en del av GM drivverket garanti .

Programmer

Tjenester som følger med drivverket garanti omfatter Courtesy transport Program, som gir akutt veihjelp for kundene dekket under en GM garanti. Courtesy transport er også tilgjengelig for kunder som har biler krever reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133754.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance