Er en Limited Slip farlig på en to Wheel Drive?

En limited- slip differensial er ikke farlig på en to - wheel drive bilen , og er faktisk ganske vanlig , spesielt på sportsbiler og off- road kjøretøyer . Den limited slip utfører de samme grunnleggende funksjon i en to - wheel drive bilen som i en all - wheel drive kjøretøy. Limited - Slip Funksjon

På sin essens den limited- slip differensial jobb er å gi den maksimale dreiemoment til hjulet , eller hjulene , med best veigrep . Differansen oppnår dette ved å begrense mengden av dreiemoment gitt til en forsinkede hjul og maksimere dreiemomentet gitt til hjulet med god trekkraft. Dette krever ikke en fullstendig lock-up av differensial , ettersom hjulene er fortsatt i stand til å snu på ulike hastigheter .
Ytelse biler

Nesten alle high- end sportsbiler i moderne tid er utstyrt med limited- slip differensialer. Muligheten til å dynamisk splitte dreiemoment fra side til side, spesielt i tunge svinger , er avgjørende for stabilitet i høy fart og god hjørne exit fart.
All- Terrain Vehicles
< br >

Mens de fleste firehjulsdrevne biler og lastebiler er utstyrt med limited- slip differensialer, to - hjulstrekk lastebiler og SUVer laget for noen grad av off -road ytelse vanligvis har dem også. Dreiemoment maksimering til god hjulet er nødvendig for å trekke bilen forbi tøffe hindringer i lav trekkraft situasjoner .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133818.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance