Buick Kode 44

Når Buick dashbordet blinker et skilt der det står "Check Engine ", som er motorkontrollmodulen ( ECM ) som indikerer at noe er galt med et elektrisk system i kjøretøyet. Identifikasjon

ECM kode 44 i en Buick er en indikasjon på at oksygen sensor i bilen ikke er i drift innenfor de retningslinjer som er fastsatt av produsenten . Kontrollmodulen er utstyrt for å overvåke de elektriske systemene i bilen og vil belyse en del av sensor panel . Kode 44 indikerer nemlig at O2-sensoren viser en gjennomgående høy eksos innhold.
Årsaker
p Det er flere mulige årsaker til en Kode 44 advarsel i en Buick . Disse kan omfatte en defekt eller bly - kortsluttet O2 sensor, tilsmusset eller tett injektorer , vann i drivstoffet , lavt drivstoff trykk eller volum , eksos system lekkasjer eller vakuum lekkasjer. Dette kan bli aktivert ved en av flere forhold, blant annet når O2 sensor spenning forblir under 250 volt og når ECM er i en lukket sløyfe kontroll i mer enn 50 sekunder .
Testing
p Det er flere måter å teste og rette feil. Mekanikere kan bruke et samlebånd diagnostisk link ( ALDL ) indikator, Turbolink scan verktøy eller en Sunpro kode skanner. En rekke skannere er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker for rundt 30 dollar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133819.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance