Hvordan polere en Clear Coat

The klarlakk oppå lakken som dekker bilens kroppen er der for å legge en beskyttende barriere mellom base lag med maling og de harde UV-stråler og fuktighet finnes i miljøet. En klarlakk legger også et lag av glans til maling, men det kan bli ugjennomsiktige over tid. Hvis bilens klarlakk er kjedelig, men er ikke riper eller flasser av, kan det være polert til en strålende glans. Ofte, polering en klarlakk gir en lysere glans enn når bilen var splitter ny. Du trenger
Flytende bil polish
100 prosent bomull håndklær
fuktig svamp
Vis flere instruksjoner
en

Pass på at bilen er ren og har er vasket og tørket før begynnelsen. Hell en liten mengde væske bil polish på en fuktig svamp. Påfør svamp og polish til bilen og gni svamp rundt i en sirkelbevegelse. Ikke bo på ett sted for lenge eller polish kan trenge for langt inn i klarlakk, forårsaker skade på maling. Arbeid fra fronten av bilen til baksiden, fortsetter de sirkulære bevegelser. Den polske vil forlate en dis på overflaten.
2

Bruk en tørr, ren 100 prosent bomull håndkle til buff den polske ut av bilen. Ved hjelp av hånden din, flytte tørt håndkle i sirkulære bevegelser for å fjerne disen igjen fra polsk. Gjenta dette til hele bilens overflate har blitt polert.
3

Legg et beskyttende lag av voks til klarlakk for en enda dypere glans. Påfør voks med applikator eller en fuktig svamp, etter pakken instruksjonene for den aktuelle type voks. Tørk av disen igjen av voks med et rent, tørt håndkle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133632.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance