Candy Paint Process

Candy maling er navnet for visse typer billakk som gir en skinnende glans og et beskyttende lag over bilen . Candy maling bidrar til å hindre skader på bilen fra støv , skitt , varme, sol og enda brann. Candy malingen er dyrere skjønt, og det er vanligvis brukt av roboter på grunn av det nøyaktige innholdet i maling jobb . Hvis du vil bruke godteri maling selv, kan du, men det er viktig at du er svært forsiktig med dine skritt . Du trenger:
Sealer
base maling
Candy maling
Vis flere instruksjoner
en

Bruk din forsegler. Fangstskuta er et lag med farget lakk som er ment å gå direkte over basen metall på bilen din . Fangstskuta kan være klart eller farget , men hvis det er farget det vil påvirke fargen på de andre lagene . Fangstskuta kommer i svart , grått og hvitt, som hver skal bli matchet med en lys , mørk eller i mellom farge på godteri maling.
2

Påfør grunning av maling over forseglingsstrøk . Grunning er selve bilen maling , og det kan være hva skyggen du ønsker . Du bør jevnt bruke tre til fire strøk med base maling .
3

Påfør godteri maling. Godteri maling farge bør velges basert på fargen på basen og sealer. Godteri maling skal påføres 04:56 jevne strøk , og hvert strøk bør gis skikkelig tid til å tørke før neste lag legges på .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133431.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance