Hvordan en Magnetic Car Crusher Work?

Millioner av nye biler blir foretatt hvert år . Magnetiske bil knuseverk gjøre plass til nye biler , og gjøre det enklere å transportere gamle. Metallet fra den knuste kjøretøyet kan resirkuleres og brukes til å bygge en ny bil eller en annen innretning . Resirkulering biler reduserer mengden avfall kastes ved gjenbruk av metall. Magnetisk Arm

Magneten er festet til en arm som strekker seg og trekker seg . Magneten tiltrekker bilen, vanligvis på taket. Bilen blir så løftet ved sikkerheten til magneten. Armen trekker og slipper bilen inn i knuseren .
Bilder Knusing sylindere

Deler som fortsatt er brukbare , for eksempel drivstoffpumper , dekk eller speil , kan bli fjernet fra bilen før den er sendt til knuseren . I knuseren , store sylindere , drevet av hydraulisk væske pumpes inn av en motor , bruker 150 tonn av makt til å krasje ned på bilene og rette dem ut.
Makulering og resirkulering

Biler er sendt til en shredding maskin etter at de har blitt knust . Bilen er strippet av nesten 200 mph ledninger , hammere og stenger i mindre biter . De mindre stykker er plassert inn i en mindre maskin strimling . Strimlet deler går ut på løpende bånd . En annen magnet brukes til å tiltrekke seg og separere spesifikke typer av metall, slik som jern og legering. Enhver plast eller gummi rusk kan fjernes for hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133816.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance